Історія української кухні налічує декілька тисячоліть. За цей час гастрономічні вподобання українців докорінно змінилися. Якщо ви ніколи не куштували українські традиційні страви ви, неодмінно, маєте це зробити. Всі цікаві факти про українську кухню ви можете прочитати у мене на сторінці.
2. Серед алкогольних напоїв зовсім не горілка вважається першою. Вона з’явилася тільки в XIV столітті, тоді як медовуха була відома ще в дохристиянські часи.
3. Думаєте, що у нас трапляються тільки вареники з вишнею, капустою чи картоплею? Зовсім ні! Українські господині начиняють їх і грибами, і квасолею, і гарбузом, і навіть ананасами.
8. Домашній хліб зазвичай випікали з пшеничного чи житнього борошна. Для української солодкої випічки найхарктернішим вважається пісочне тісто, і не менш популярне прісне, з якого готують галушки та вареники.
Комментарии
Отправить комментарий